Φεβρουάριος 21, 2018

Sea Kayak και Canoe Kayak στη Θεσσαλία!

Μέσα στα θαλάσσια σπορ που μπορείτε να κάνετε είναι και το Kayak, είτε canoe kayak είτε sea kayak.

Αναλυτικά

Canoe Kayak στη Λίμνη Πλαστήρα - Η θέα των αγράφων και της λίμνης είναι ακόμα πιο μαγευτική οταν τα βλέπετε από μέσα απο τη λίμνη. Στη πλαζ Πεζούλας θα βρείτε τις απαραιτητες πληροφορίες και εταιρία ενοικίασης για υδροποδήλατα και canoe cayak. Κόστος: 20ευρώ. Διάρκεια: 2ώρες.

Canoe Kayak στο Δέλτα Πηνειού - Με αφετηρία την κοιλάδα των Τεμπών μπορείτε να φτάσετε έως και το Δέλτα του Πηνειού.

Sea Kayak στη Νταμούχαρη - Μονά και διπλά καγιάκ με σημείο εκκίνησης την Νταμούχαρη και προορισμό τα παράλια του ανατολικού Πηλίου. Περίοδος λειτουργίας: Απρίλιος-Οκτώβριος. Κόστος: από 15ευρώ. Διάρκεια: από 1.5ώρα έως 7ώρες.

Sea Kayak στη Σκόπελο - μονά και διπλά καγιάκ από την Kayaking Greece στο χωριό Γλώσσα.

Sea Kayak στα παράλια της Λάρισας - Canoe Cayak από την παραλία του Στομίου προς το κόκκινο Νερό από την Olympus Trek. Κόστος: 50ευρώ. Διάρκεια: 2.5ώρες. Ακόμη από την παραλία της Βελίκας με την Trekking Hellas μπορείτε να κάνετε kayak προς τις πιο νότιες παραλίες του Νομού Λάρισας.

Sea Kayak στη Σκιάθο - Στην παραλία Βασιλιάς (στάση νο.8 του λεοφωρείου) θα βρείτε να κάνετε διάφορα θαλάσσια σπορ ανάμεσα σε αυτά και Καγιάκ.

Kayak στον Ασπροπόταμο - Η διαδρομή για να κάνετε kayak στα νερά του Ασπροποτάμου είναι η ίδια με αυτή του rafting. Μαζέψτε την παρέα σας και δοκιμάστε αυτή την εμπειρία με φουσκωτό καγιάκ στα ορμητικά νερά του Ασπροποτάμου με την Olympus Trek. Το κόστος ξεκινά από 55ευρώ το άτομο και φτάνει έως 75ευρώ το άτομο σε μεγαλύτερη διαδρομή που γίνεται από έμπειρους και επαγγελματίες οδηγούς.

Πηγή:    enjoythessaly.com

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ